Formulari de cerca

Ludi planet
Ludi planet
Dimarts, Setembre 23, 2014 - 12:00
El cicle setembre Cultural ha allargat la temporada
Els empresaris hostalers de Cabanes confirmen que el cicle setembre Cultural ha allargat la temporada després de la volta al col·le

Els empresaris del sector turístic i hostaler de Cabanes han confirmat que el cicle setembre Cultural i Esportiu, organitzat per l'Ajuntament cada cap de setmana d'este mes, ha tingut reflectit en el final de la temporada d'estiu amb un increment de les vendes així com d'ocupació, com és el cas de l'únic hotel del municipi, que tancarà el mes amb un cinquanta per cent d'ocupació mitjana, aproximadament un deu per cent més que en 2013.

Les activitats que ha programat l'Ajuntament han perseguit principalment que públic de totes les edats puguen disfrutar de les vesprades dels dissabtes i els diumenges en el carrer. Este cap de setmana la màgia amb l'espectacle 'Ludiplanet' va congregar a les famílies en la plaça dels Hostals en un acte que a més dels més xicotets va atraure públic de totes les edats.

El diumenge al matí el Club Running Cabanes va organitzar una eixida que va congregar també a centenars d'aficionats i esportistes amants d'este esport.

El ciclo terminará el próximo fin de semana con el planetario itinerante para los niños.

Imatges: 
Ludi planet
Site developed with Drupal