Formulari de cerca

Imagen
Imagen
Dimecres, Juny 11, 2014 - 08:45
Centenars de cabanyuts acompanyen de tornada la Patrona
Centenars de cabanyuts acompanyen de tornada la Patrona als Santes en una jornada marcada per l'agraïment a la Mare de Déu

Centenars de veïns de Cabanes van acompanyar des de les huit del matí a la seua Patrona a l'ermitori de les Santes coincidint amb la celebració de la Pasqua de Pentecosta, jornada que sempre marca el retorn de la Mare de Déu a l'ermitori, enguany després de més d'un mes d'estada en l'església parroquial del municipi.

Com cada any es van viure motius de gran emoció principalment quan la Mare de Déu de les Santes va fer la seua entrada en romeria a l'ermitori. La Patrona de Cabanes romandrà tot un any en l'Ermita fins al mes de maig del 2015.

Jóvens, majors i xiquets van voler estar junt amb la Mare de Déu en esta jornada en què els cabanuyts van viure moments de germandat. La Mare de Déu va fer la seua entrada passades les nou i mitja del matí amb una traca de benvinguda, acompanyada per veïns i autoritats.

El passat cap de setmana el municipi de Cabanes va celebrar els actes que marquen la despedida a la Mare de Déu, amb la mostra de folklore tradicional a càrrec del Grup de Danses local i la missa i processó amb què es despedix la Mare de Déu.

Enguany ha sigut especialment emotiu ja que la població va rendir homenatge al maig a la Patrona amb una serenata nocturna al complir-se entre altres els 375 anys de la primera romeria documentada a les Santes.

 

Site developed with Drupal