Formulari de cerca

Marxa 2016
Marxa 2016
Dilluns, Març 14, 2016 - 12:45
Celebració del Dia Internacional de la Dona
Les Mestresses de Casa de Cabanes organitzen diferents activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona

El cap de setmana, l'Associació de Mestresses  de Casa ‘Ildum' de Cabanes va organitzar una sèrie d'interessants activitats per a celebrar el Dia Internacional de la Dona, que es commemora cada 8 de març.

 

Com en anys anteriors, el dissabte 12 per demà, es va dur a terme la tradicional marxa solidària pel terme municipal. En esta ocasió, les participants van caminar fins a l ‘Arc Romà' pel ‘camí vell' i van tornar de nou al municipi. En l'activitat va haver-hi dones de totes les edats, inclús de diverses generacions d'una mateixa família.

 

Cada una de les presents va pagar una inscripció de cinc euros, que es destinaran a l'Associació Rett de Castelló. Esta associació provincial recapta fons per a la investigació i la lluita contra esta ‘malaltia rara' i que afecta principalment el sexe femení; a més, du a terme activitats per a divulgació i sensibilització a la població en general sobre la síndrome.

 

Al finalitzar l'activitat, es va realitzar un esmorzar per a totes les assistents i, posteriorment, la conferència en el Saló de Cristall de la Casa de la Cultura, a càrrec de Mª José Arquimbau, presidenta de l'Associació Rett de Castelló

 

El diumenge va tindre lloc la tradicional menjar de germandat, amenitzada amb música, en la que a més es va renovar la mitat de la junta directiva de les ames de casa. A l'esdeveniment van acudir al voltant de 70 associades i van estar acompanyades per l'alcaldessa, Estrela Borrás, que també pertany a este col·lectiu i que tampoc va voler perdre's esta jornada festiva junt amb les dones de Cabanes. 

Site developed with Drupal