Formulari de cerca

Equipación donada a Cruz Roja
Equipación donada a Cruz Roja
Dimarts, Desembre 2, 2014 - 14:45
El C.D. Cabanes dona les seues equipacions a Creu Roja
El C.D. Cabanes dóna les seues equipacions esportives al rober de Creu Roja per a la seua reutilització solidària

L'assemblea local de Creu Roja Cabanes ha rebut, a través de la regidoria d'Esports que presidix José Manuel Nos, les equipacions esportives donades pels integrants del Club Esportiu Cabanes per a la seua reutilització solidària. 

 

La Creu Roja, en la seua línia de suport als més desfavorits, amb la dedicació dels seus voluntaris i l'ajuda de tots els veïns de Cabanes, presta un servici de rober a través de què es distribuiran les prendes esportives donades pel Club Esportiu Cabanes per a aquelles famílies que més ho necessiten. 

 

El regidor d'Esports, José Manuel Nos, ha agraït la labor que desenrotllen tant els voluntaris com la resta de persones que integren l'assemblea local i també la gran iniciativa promoguda pel club de futbol de la població. 

 

"Gràcies a les dos institucions perquè en un moment com l'actual és més necessària que mai la col·laboració de tots i Cabanes és un poble solidari, com s'ha demostrat en totes les campanyes que s'han impulsat des de Creu Roja per a ajudar als que ho necessiten", hi ha assenyalat Nos. 

Site developed with Drupal