Formulari de cerca

Camping Torre la Sal II
Camping Torre la Sal II
Dijous, Novembre 12, 2015 - 14:30
El càmping Torre La Sal 2 de la Ribera de Cabanes rep la seua quinta estrela
Este guardó se suma als ja aconseguits en els últims anys, que consoliden a Torre La Sal 2 com tot un referent internacional.

Este dimarts 10 de novembre, en el càmping Torre La Sal 2, situat en la Ribera de Cabanes, va tindre lloc un acte en què este negoci va rebre la seua acreditació com 'Càmping 5 Estreles'. El reconeixement, atorgat pel Servici Territorial de Turisme de Castelló, amb l'informe favorable de l'Associació Provincial d'Empresaris de Càmping i C.V. de Castelló, premia l'esforç del càmping per situar-se com a líder del sector i per oferir unes instal·lacions amb gran qualitat. D'esta manera, el càmping de la família Fenollosa forma part dels establiments de major categoria a la Comunitat Valenciana.

 

Per la seua excel·lent ubicació i la constant innovació en els seus servicis, s'ha convertit en un dels principals destins de càmpings d'Europa. Turistes espanyols, francesos, alemanys i anglesos trien la platja de la Ribera de Cabanes com el lloc ideal per a les seues vacacions que, en la majoria dels casos, es prolonguen durant mesos. A més, este guardó se suma als ja aconseguits en els últims anys, que consoliden a Torre La Sal 2 com tot un referent internacional.

 

A l'esdeveniment va assistir l'alcaldessa de Cabanes, Estrela Borrás, el tinent alcalde de la Ribera, Javier Llorens, el vicepresident i diputat de turisme, Andrés Martínez, el diputat de sostenibilitat, Mario García, i el president de l'Associació Provincial d'Empresaris de Càmping, Fernando Bonet; així com altres representants d'institucions turístiques i mitjans de comunicació.

 

Després d'una visita a les instal·lacions de Torre La Sal 2, l'alcaldessa, Estrella Borrás, va voler sumar-se al reconeixement i agrair a l'empresa la seua excel·lència i “la seua important labor per posicionar a Cabanes com a destí de vacacions durant tot l'any”. Així doncs, Borrás va fer entrega d'una rèplica del ‘Arc Romà' a Fernando Fenollosa, propietari del càmping. Es tracta del màxim guardó que el consistori concedix a persones i entitats que han contribuït notablement al desenrotllament social i econòmic del municipi. Per la seua banda, Fenollosa va agrair este gest de l'ajuntament, així com el seu respatler al sector turístic.

 

Torre La Sal 2

 

Torre La Sal 2 és un càmping familiar situat junt amb el mar Mediterrani i molt pròxim al parc Natural del Prat de Cabanes. A causa del clima perfecte del lloc està obert tot l'any i està dotat amb instal·lacions i servicis destinats a totes les edats. El seu recinte compta amb una oferta d'oci que ho diferencia de la competència: animació, camp de futbol, pista de tenis, gimnàs, centre d'estètica, SPA i centre de massatges, perruqueria canina, parc infantil, discoteca… i inclús una plaça de bous. 

Imatges: 
Camping Torre la Sal II
Camping Torre la Sal II
Site developed with Drupal