Formulari de cerca

IV Campus Manolo Llorach
IV Campus Manolo Llorach
Dilluns, Agost 3, 2015 - 10:45
Camaraderia i molt básquet en el IV Campus Manolo Llorach de Cabanes
Participen xiquets i xiquetes dels clubs de Massamagrell, Esportiu Bàsquet Vila-real CB, Club Bàsquet Benicarló, CB Vinaròs i Amics del Bàsquet

El Campus de Básquet Manolo Llorach de Cabanes va iniciar, el diumenge 26 de juliol, la seua quarta edició. Els 67 jóvens participants van disfrutar de les activitats programades i van perfeccionar les seues habilitats en el bàsquet durant una setmana.

 

Es tracta d'un campament d'estiu on, els seus nou monitors, en estes set jornades, els instruiran en este esport per mitjà de classes tècniques, entrenament, partits i concursos. Ens obstant, hi haurà temps per a passejos pel poble, visites a la piscina i moments de descans i oci. A més, també comptaran amb xarrades i col·loquis de jugadors professionals.

 

El campus té lloc en les instal·lacions municipals i els assistents s'hostatgen en l'Hotel La Cava, situat en el municipi. Està organitzat per l'empresa ‘Iocum, gestió esportiva' i compta amb la col·laboració de l'ajuntament de Cabanes i el patrocini d'altres empreses.

 

En ell, participen xiquets i xiquetes dels clubs de Massamagrell, Esportiu Bàsquet Vila-real, Vila-real CB, Club Bàsquet Benicarló, CB Vinaròs i Amics del Bàsquet.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, junt amb el regidor d'esports, Andrés Safont, han volgut donar les gràcies a totes les persones que conformen el campus per triar el municipi per a realitzar-ho. Borrás ha ressaltat que “des de l'ajuntament continuarem recolzant este tipus d'iniciatives, que són molt importants. El Campus de Básquet és una alternativa d'oci i una manera sana de passar l'estiu. Esta activitat se suma a altres en què venim participant i organitzant, com el Campus de Futbol, l'Escola d'Estiu Esportiva o l'Escola d'Estiu Infantil, tant a Cabanes com en la Ribera”.

Site developed with Drupal