Formulari de cerca

José Beltrán campió autonòmic de caça menor amb gos
José Beltrán campió autonòmic de caça menor amb gos
Dilluns, Novembre 16, 2015 - 09:15
El ‘cabanyut' José Beltrán es proclama campió autonòmic de caça menor amb gos
Beltrán va aconseguir cobrar el nombre més gran de peces i classificar-se per a les semifinals nacionals

Dissabte passat 14 de novembre, el municipi alacantí de Monforte del Cid va acollir l'edició XXI edició del Campionat Autonòmic de caça menor amb gos. El clima esplèndid del matí va propiciar la pràctica d'este esport, que va reunir a un gran nombre d'aficionats que no es van perdre detall de la prova.

 

A la competició, que es va desenrotllar en 5 hores, van assistir el campió de la Comunitat Valenciana de 2014, Juan José Granero i els 12 caçadors finalistes dels provincials. Entre els participant es trobava José Beltrán, membre de la Societat de Caçadors 'El Morocó' de Cabanes, que va aconseguir alçar-se amb el títol de 2015. Beltrán va aconseguir cobrar el nombre més gran de peces i classificar-se per a les semifinals nacionals, que tindran lloc el pròxim 26 de novembre en Ciudad Real.

 

El ‘cabanyut', que porta 6 anys competint però que  mai havia concorregut en la final autonòmica, es va mostrar “molt content, satisfet i il·lusionat” a l'acabar la jornada. “És un honor poder portar el nom del meu poble per Espanya”, va afirmar. Per la seua banda, la primera edil del municipi, Estrella Borrás, va voler felicitar el jove esportista. En paraules de Borrás, “és un privilegi ser l'alcadesa d'un poble de grans vencedors en diferents disciplines. La meua enhorabona a Pepe, sap que té el suport de l'ajuntament, estarem molt atents a la seua actuació en el nacional”. 

Site developed with Drupal