Formulari de cerca

Fiestas Agosto 2015
Fiestas Agosto 2015
Dilluns, Agost 3, 2015 - 11:00
Cabanes ya se prepara para sus fiestas en honor a San Juan Bautista y San Roque
Los vecinos de Cabanes participarán en un sinfín de actos organizados por el ayuntamiento y diferentes asociaciones locales.

A Cabanes ja està tot a punt per a donar inici a les festes les seues festes en honor a Sant Joan Baptista i Sant Roc. Del 31 de juliol al 9 d'agost, els veïns d'este municipi de la Plana Alta participaran en un infinitat d'actes organitzats per l'ajuntament i diferents associacions locals.

 

Música, jocs infantils, concursos, cercaviles, danses tradicions, menjars de germandat, activitats esportives… es repetiran durant totes deu jornades per a gaudi dels propis i de tots aquells que vullguen acompanyar-los durant les seues festes patronals. 

 

D'entre totes les activitats, cal destacar la ‘Nit de la Velà', que donarà el tret d'eixida a les celebracions. Per segon any, l'Associació de Jovens de Cabanes reunirà a centenars de persones, davall la Carpa de Festes, per a divertir-se de l'humor i les actuacions musicals que oferiran els ‘artistes locals'. Es tracta d'un espectacle impulsat en els anys 80 i que esta associació va recuperar després de vint-i-un anys. A més, els donatius recaptats en l'acte aniran destinats a l'Associació Espanyola contra el Càncer.

 

Un altre dels moments més esperats arribarà el dimecres 5 d'agost, amb el Gran Prix. Com a novetat en enguany, en la Plaça dels Hostals, es tornarà a celebrar este concurs, en el que competiran integrants de diferents penyes i on les vaquetes els podran a prova. D'altra banda, la segona edició de la ‘Nit de la Xulla' congregarà a totes les penyes i agrupacions d'amics al voltant de les fogueres, per a degustar la carn a la brasa i compartir grans moments.

 

I, per descomptat, no faltaran els festejos taurins. Les proves i les embolades de les caps braves, adquirides en les ramaderies locals, seran un reclam per a aficionats de tota la província.

 

L'alcaldessa del municipi, Estrella Borrás, ha volgut invitar tots els veïns i visitants a viure intensament estos dies. “Anime a totes les persones que decidisquen visitar-nos en estos dies, i als ‘cabanyuts' i ‘cabanyudes', que participen activament de cada un dels actes, amb la mateixa il·lusió amb què els hem organitzat”.

Site developed with Drupal