Formulari de cerca

Grand Prix
Grand Prix
Dijous, Agost 6, 2015 - 13:00
Cabanes viu l'equador de les festes patronals amb un divertit Grand Prix
Els valents representants de les penyes van botar al plaça de bous amb ganes de passar-ho bé i divertir els seus veïns

El dimecres 5 d'agost, les festes de Cabanes van recuperar una dels actes més esperats pels ‘cabanyuts'. La Plaça els Hostals es va omplir d'assistents que van disfrutar al gran amb l'espectacle del Grand Prix.

 

Els valents representants de les penyes van botar al plaça de bous amb ganes de passar-ho bé i divertir els seus veïns, i ho van aconseguir, després d'algun esglai que un altra i rebolcada de més. Diferents proves es van repetir durant la vesprada davant de l'atenta mirada de les vaquetes de Germán Vidal, que no ho van posar gens fàcil als participants.

 

Va ser una vesprada de rialles i bon ambient organitzada per l'ajuntament junt amb la inestimable col·laboració de l'Associació de Jóvens de Cabanes.

 

El dijous, a part dels actes taurins, amb l'entrada i prova dels bous de Miguel Parell i els bous de plaça de la ramaderia Bous de la Ribera, se celebrarà la nit de les disfresses. A les 23:00h s'espera la concentració de penyes disfressades acompanyades per la xaranga local ‘Jo demà matiné' i el ball amb l'orquestra ‘The Luxe' i la discomóvil ‘The Luxe' en la carpa de festes.

Site developed with Drupal