Formulari de cerca

Prova litre 2016
Prova litre 2016
Dilluns, Maig 23, 2016 - 08:30
Cabanes va acollir el XIII Trofeu Prova del Litre 2016
La trobada va estar organitzada pel Classic Cabanes Motor Club, amb la participació del Club Moto Clàssica Castelló, la Peña Motard Almassora i la Peña Motorista de l'Alcora.

El passat 15 de maig, es va celebrar a Cabanes la primera jornada de la quadrangular provincial que conforma el XIII Trofeu Prova del Litre 2016, que va comptar amb la col·laboració de l'ajuntament de la localitat. Es tracta d'una competició en què els participants, pilotant  els seus  vehicles clàssics, han de recórrer la màxima distància amb un litre de combustible.

 

La trobada va estar organitzada pel Classic Cabanes Motor Club, amb la participació del Club Moto Clàssica Castelló, la Peña Motard Almassora i la Peña Motorista de l'Alcora. Així doncs, després de la primera prova celebrada a Cabanes, tindran lloc altres dos a Almassora i L'Alcora, el 29 de maig i el 5 de juny; així com la gran final a Castelló el 19 de juny.

 

Desenes de motocicletes clàssiques i veteranes, sidecars, microcotxes i carromatos es van donar cita en el carrer la Fira per a disfrutar d'un dia festiu. Els aficionats al motor van concórrer en la prova per categories i van posar a prova les seues habilitats sobre rodes. El primer classificat en la categoria A/2 hasta100cc 2 temps va ser Jordi Lavernia amb el seu Derbi Matic, en B/2 fins a 100cc 4 temps va resultar vencedor Amadeo Oset, en B/2 més de 101cc 2 temps el guanyador va ser Vicente Aguilella. Martín Gaul es va classificar primer en B/4 més de 101cc 4 temps i Francisco Porte'ls en la prova de sidecars, microcotxes i carromatos.

 

L'alcalde en funcions, Andrés Safont, va estar present en l'activitat i va participar en l'entrega de premis. Safont va agrair al club de Cabanes “la seua implicació, esforç i entusiasme en l'organització d'este esdeveniment, així com en la V Concentració de Motocicletes Clàssiques de les passades festes de maig”. 

Imatges: 
Prova litre 2016
Prova litre 2016
Prova litre 2016
Site developed with Drupal