Formulari de cerca

Virginia Martí
Virginia Martí
Divendres, Juliol 8, 2016 - 12:00
Cabanes ultima els passos per dotar de desfibril·ladors els espais i esdeveniments esportius al terme

L’alcaldessa de Cabanes i regidora d’Esports, Virgínia Martí, ha informat que l’equip de govern progressista està ultimant els passos per dotar de desfibril·ladors als espais i esdeveniments esportius del terme municipal, i que aquesta tasca es va iniciar fa més de tres setmanes.

Tal i com ha explicat la responsable d’esports de l’ajuntament “ el caos absolut que ens va deixar el PP de Cabanes, sense pressupostos fets i sense haver invertit en cap millora en el municipi, fa que ara sense partides aprovades haguem de fer malabarismes per intentar traure els diners d’allà on no estan, però encara així, nosaltres estem treballant des de fa temps per poder dotar d’aquests aparells al poble. El dia 15 de juny ja havíem demanat pressuposts a diverses empreses i ja tenim el que s’ajusta més a les nostres necessitats, on la nostra aposta és optar per la sensatesa i tindre un o dos aparells portàtils, que puguen estar disponibles en cada esdeveniment o quan hi haja activitat programada en cada un dels centres, i poder aprofitar-lo al màxim, ja que la nostra principal tasca és gestionar raonablement els diners de tots els veïns i no malgastar ni un cèntim i al mateix temps tindre tots els serveis coberts i als veïns i veïnes ateses”.

Des de l’equip de govern es confia en poder disposar d’aquests desfibril·ladors tant prompte s’habilite des de secretaria-intervenció el crèdit necessari. “Tota la tasca prèvia està feta ja”

Site developed with Drupal