Formulari de cerca

Vista General
Vista General
Dimarts, Novembre 29, 2016 - 10:00
Cabanes tanca la 'Fira de Sant Andreu’ més participativa tot i la pluja del cap de setmana
Carles Mulet: “Hem aconseguit que les associacions tinguen veu i s’impliquen en la programació. L’edició d’enguany ens ha servit com a model per a aprendre i poder millorar la de l’any que ve”

L’Equip de Govern al complet vol agraïr la gran participació dels veïns i veïnes de Cabanes, les associacions i les empreses implicades en que la fira haja estat, un any més, tot un èxit.

L'Ajuntament de Cabanes va tancar l’edició 509 de la Fira de Sant Andreu. Una fira que, tot i el mal oratge del cap de setmana, ha tornat a demostrar la seua capacitat de convocatòria i la importància que ostenta dins del sector agrícola de la província de Castelló. Al llarg del cap de setmana, milers de persones s’han apropat a Cabanes per a gaudir dels expositors i les nombroses xerrades i activitats que han conformat el programa d’enguany. Aquesta ha estat la primera fira en què les associacions locals han tingut veu en l’organització d’actes. Segons el regidor de Fires, Carles Mulet, “hem aconseguit que les associacions tinguen veu i s’impliquen en la programació. L’edició d’enguany ens ha servit a tots com a model per a aprendre i poder millorar la de l’any que ve”. L’objectiu és “aconseguir un canvi de model que faça la fira més participativa i oberta a tots els agents locals, també als productors de proximitat que puguen vore en aquesta cita un fòrum per dónar a conéixer els seus projectes relacionats amb el desenvolupament local”. En aquest any d’impàs “s’han posat els fonaments perquè la fira del 2017 puga recuperar l’esplendor d’un esdeveniment clau per al municipi”. En la jornada de diumenge van continuar oberts els tallers familiars, els jocs tradicionals amb ‘Jugafusta’ i els concursos. L’Ajuntament va presentar el projecte del banc de terres que ha estat acollit amb gran interès per part dels agricultors del municipi. També ha comptat amb gran participació la presentació del llibre de Josep Vicent-Mestre "La Ribera, una terra vora el mar”, així com les activitats organitzades per l'A.C. Penya Els Gallos. En general, la Fira de Sant Andreu s’ha desenvolupat sense incidents més enllà de la meteorologia. L’Equip de Govern ha volgut agraïr la gran participació dels veïns i veïnes de Cabanes, les associacions i les empreses implicades en que la fira haja estat, un any més, tot un èxit. 

Site developed with Drupal