Formulari de cerca

Oficina de Turisme
Oficina de Turisme
Dimarts, Abril 19, 2016 - 08:30
Cabanes promourà el turisme amb noves visites guiades
S'oferirà un recorregut més dinàmic i amb dades molt curioses sobre els orígens de la població. L'Ajuntament de Cabanes incentivarà les visites al municipi amb un nou recorregut guiat a través del seu casc històric.L'alcaldessa, Estrella Borrás,...

L'Ajuntament de Cabanes incentivarà les visites al municipi amb un nou recorregut guiat a través del seu casc històric.

 

L'alcaldessa, Estrella Borrás, ha estat treballant en els últims mesos, junt amb el tècnic de l'oficina de turisme, en “un recorregut més dinàmic i amb dades molt curioses sobre els orígens de la nostra població”. Així doncs, el pròxim estiu, “els turistes podran disfrutar d'un tour per la història i la seua empremta viva en cada un dels carrerons i racons de Cabanes”.

 

A més, Borrás ha afegit que “s'estan maquetant nous fullets i material informatiu, tant de Cabanes i la Ribera, com d'altres recursos del terme municipal”. Finalment, ha destacat que “la intenció és portar l'interior a la costa”; per això, “estem projectant una sèrie d'activitats en la platja de Torre La Sal per a donar a conéixer als visitants el potencial que també té la nostra muntanya”.

 

Mortorum

 

Una de les apostes turístiques de l'equip de govern ha sigut el jaciment arqueològic del ‘Tossal de Mortorum'. El consistori, junt amb el Servici d'Investigacions Arqueològiques i Prehistòriques (SIAP) de la Diputació Provincial de Castelló porta treballant, en els últims anys, per posar en valor les excavacions com a actiu cultural del municipi. Recentment, l'ajuntament ha editat 8.000 díptics en diferents idiomes i, en breu, també es publicarà una guia del jaciment. La pàgina web municipal ja disposa d'informació respecte d'això, amb vista en tres dimensions i els tracks de la ruta fins al lloc. 

Site developed with Drupal