Formulari de cerca

Setmana Santa 2017
Setmana santa 2017
Dimecres, Març 29, 2017 - 14:30
Cabanes presenta una agenda de Setmana Santa que fomenta el turisme a través del patrimoni cultural i natural
La Torre de la Sal, l'església fortalesa d'Albalat i el Parc Natural del Prat de Cabanes-Torreblanca seran els escenaris de les activitats

L'Ajuntament de Cabanes presenta l'agenda que s'ha elaborat per a la pròxima Setmana Santa amb especial menció al patrimoni cultural i natural del municipi. Les regidories de Turisme, Cultura i Patrimoni i Medi Ambient han treballat conjuntament per fomentar el coneixement dels indrets més característics del poble a través d'activitats lúdiques, així doncs, durant tres dies hi haurà esdeveniments pensats per a disfrutar en família, amb els amics i per a tots els públics, tots ells en escenaris singulars i especials. La Torre de la Sal serà protagonista durant els dies 13 i 14 d'abril, el primer dia a les 11:00h acollirà una representació teatralitzada de la vida dels seus habitants i més tard, a les 16:00h, un concert del grup experimental 'Alcyon'.

El dia 14 l'encarregat de posar la nota musical a Torre la Sal serà el cantautor Luis Carrillo. Durant eixe mateix divendres l'església fortalesa d'Albalat estarà oberta de 11:00h a 14:00h per a totes aquelles persones que vulguen apropar-se a conéixer de primera mà un dels edificis tardoromànics més ben conservats del patrimoni municipal que data del SXIV. El dissabte dia 15 el protagonista serà el Prat de Cabanes-Torreblanca amb una visita guiada on els assistents podran conéixer de primera mà la flora i la fauna del prat, la geologia i la seua importància dins l'ecosistema. L'Ajuntament de Cabanes espera, amb aquesta agenda, dinamitzar les activitats que es poden fer al municipi durant la Setmana Santa i aconseguir també que tant els veïns com els turistes que visiten Cabanes puguen gaudir del seu patrimoni.

Site developed with Drupal