Formulari de cerca

Cartell guanyador de la 509 edició de la fira de Sant Andreu
Cartell guanyador de la 509 edició de la fira de Sant Andreu
Dijous, Octubre 13, 2016 - 13:45
Cabanes presenta el cartell de la 509 edició Fira de Sant Andreu.

Cabanes ja té el cartell guanyador del XXII concurs de cartells per a la Fira de Sant Andreu, fira que enguany celebra la seua 509 edició. El cartell dissenyat per l’artista Maria Artola, veïna del municipi, ha eixit guanyadora entre els sis finalistes, tots ells de gran qualitat i originalitat, fet que ha obligat al jurat a esforçar-se en la tria.

Aquest concurs de cartells té una dotació econòmica de 300 euros, i tots els anys atrau a concursant de totes les part de l’Estat Espanyol. Des de l’equip de govern s’ha donat les gràcies a tots els participants i l’enhorabona a Maria Artola pel bon treball fet.

La tradicional fira tindrà lloc el darrer cap de setmana de novembre, començant el divendres dia 25 fins al diumenge 27. Este any, s’incorporarà una extensa programació de tallers, xerrades i activitats, en el que pretén ser un punt d’inflexió en aquest esdeveniment.

Segons el regidor de fires, Carles Mulet “ esta fira, per la inèrcia i falta d’iniciativa dels anteriors governs, ha anat perdent gas, perdent identitat i atractiu, i una de les nostres prioritats ha estat precisament revertir eixa situació. Enguany no hem tingut més temps material però encara així la gent vora grans canvis, que esperem consolidar en els propers anys i rellançar la fira al lloc que es mereix”.

Site developed with Drupal