Formulari de cerca

P.Web Municipal
P.Web Municipal
Dimarts, Abril 5, 2016 - 13:00
Cabanes posa en marxa un servici de bans i de participació ciutadana a través de la pàgina web municipal
Borrás: “estos canvis sorgixen de la necessitat millorar la comunicació entre el ciutadà i l'administració”.

L'Ajuntament de Cabanes ha treballat en les últimes setmanes per optimitzar la seua pàgina web municipal, modernitzar el seu disseny incorporant la informació dels bans i un apartat per a la gestió telemàtica d'incidències.

 

La renovada www.cabanes.es molt més “atractiva, accessible i intuïtiva i presenta una actualització més ràpida de continguts” tal com assenyalat l'alcaldessa del municipi, Estrela Borrás. Borrás ha afegit que “són molt importants les labors que ha realitzat la tècnic municipal per a millorar el site”, ja que “estos canvis sorgixen de la necessitat millorar la comunicació entre el ciutadà i l'administració i per a adaptar-se al que la societat actual demanda de l'ajuntament”.

 

Transparència

 

A més dels diferents apartats amb informació del municipi i del consistori, els tràmits online, ordenances i anuncis, la pàgina web de l'ajuntament inclou una secció de transparència institucional. Per això, i a fi d'avançar en l'aplicació de la Llei de Transparència, l'Ajuntament està elaborant, des de fa mesos, en una Ordenança de Transparència, Accés a la Informació i Reutilització.

Site developed with Drupal