Formulari de cerca

Platja Torre la Sal
Playa de Torre la Sal
Dijous, Juliol 7, 2016 - 09:00
Cabanes penja bandera roja a Torre la Sal al renunciar les empreses adjudicartàries del servei de socorrisme a assumir el contracte.

L’alcaldessa de Cabanes i regidora de Turisme i Platges, Virginia Martí, ha informat que l’ajuntament s’ha vist obligat a col·locar transitòriament la bandera roja en la platja de Torre la Sal pels problemes sobrevinguts amb les empreses adjudicatàries del contracte de servei de vigilància.

Durant el dia d’avui i fins que es puga resoldre per la via d’urgència l’adjudicació directa del contracte, aquesta platja no estarà vigilada i per eixe motiu ha d’estar amb bandera roja. La primera empresa adjudicatària del contracte ( adjudicat durant l’anterior mandat del PP) va renunciar dies abans de començar la temporada d’estiu a prestar el servei. La segona empresa classificada, en aquest cas la Creu Roja, també ha desistit ara a donar el servei per problemes interns de la pròpia organització, deixant de nou al municipi sense el servei de socorrisme, tot i haver-se demanat des de l’ajuntament voluntaris per inscriure’s com socorristes en la borsa de l’ONG ( de fet, cinc de les persones que van presentar el currículum gràcies a esta oferta, estan treballant en altres platges amb la creu roja).

Martí ha lamentat la situació creada per responsabilitat exclusiva d’estes empreses, i ha recordat que l’ajuntament ha estat actuant amb la urgència màxima per resoldre “ volem que la gent sàpiga que açó no ha estat responsabilitat ni d’este govern, ni de l’anterior, sinó de sorpreses imprevistes atribuïbles sols a les empreses. Ara tenim la bandera roja, que sols vol dir que no està vigilada, la gent pot fer ús d’ella de manera responsable sabent eixa realitat. Tant prompte es solucione per urgència una nova adjudicació, es dotarà d’este servei. Nosaltres estem treballat amb urgència, estem en contacte en diverses empreses i ens estan passant pressupostos, estem parlant de qüestió d’hores o dies i lamentem les molèsties”

Site developed with Drupal