Formulari de cerca

Foto
Foto
Divendres, Febrer 5, 2016 - 13:15
Cabanes participa en l'estratègia provincial de turisme promoguda per la Diputació
Borrás: “l'objectiu final és atraure un nombre més gran de turistes i només ho aconseguirem treballant tots a una i aportant la nostra experiència municipal”.

Esta setmana ha tingut lloc en la Diputació Provincial una trobada del Patronat Provincial de Turisme de Castelló amb representants dels municipis de la província per a fer-los partícips de l'elaboració de l'estratègia promocional de turisme.

 

Concretament, es va dur a terme dos reunions amb els alcaldes, regidors i tècnics dels municipis de costa i d'interior. En ambdós, el Govern Provincial va implicar als ajuntaments en la redacció del Pla de Màrqueting Turístic de la Diputació com 'guia' de les actuacions promocionals planificades per a esta temporada.

 

A la cita va assistir l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, responsable de la regidoria de turisme i promoció; així com la regidora socialista i diputada, Virginia Martí Sidro. Va destacar que “l'objectiu final és atraure un nombre més gran de turistes i només ho aconseguirem treballant tots a una i aportant la nostra experiència municipal”. 

Site developed with Drupal