Formulari de cerca

Bus de la Marxa
Bus de la Marxa
Dijous, Juliol 7, 2016 - 09:15
Cabanes organitza un bus de la festa per anar a Montalba.
Este dissabte 8 de juliol Cabanes organitza un bus par anar a les festes de Montalba. La eixida serà a les 12:00 des de la Plaça Els Hostals i la tornada a les 6:30 h de la matinada.

La regidora de Festes, Lidón Morralla, ha informat que des del seu departament s’ha organitzat un autobús per anar des de Cabanes fins Montalba el dissabte dia 9 de juliol. L’hora d’eixida serà a les 12:00 des de la plaça des hostals, i la de tornada a les 6:30 de la matinada, per inscriure’s s’ha de passar per l’ajuntament i reservar la plaça  . El preu del bitllet d’anada i tornada és de 5 euros que s’abonarà a la pujada del autobús . El termini per inscriure’s és fins al divendres  a les 2 del migdia.

Morralla ha destacat que amb aquesta iniciativa es pretén garantir, en especial als joves, però sense tancar-se a cap edat, el poder assistir a una de les festes de la comarca amb més renom i afluència, oblidant-se del vehicle particular i poder tornar a casa tranquils sense pensar si s’ha begut un poc de més o si el cansament esdevé un perill.

Des de l’equip de govern s’ha animat als veïns i veïnes a participar d’aquesta iniciativa pionera al municipi, on s’espera poder oferir-la en proper esdeveniments.

Site developed with Drupal