Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dijous, Maig 28, 2015 - 15:00
Cabanes obri el termini d'inscripció per a " l'Escola d'Estiu 2015"
"l'Escola d'Estiu", repetix amb èxit des de fa anys en la localitat i té com a objectiu oferir una alternativa d'oci durant els mesos de vacacions escolars.
L'Ajuntament ha obert el termini per a poder inscriure's en "l' Escola d'Estiu 2015", tant per a la Ribera com per a Cabanes, que finalitzarà el pròxim 3 de juny.
 
Es dividirà en tres grans blocs perquè tots els xiquets i xiquetes del municipi, independentment de la seua edat, puguen participar de les activitats organitzades i subvencionades pel consistori. Així doncs, de l'1 al 31 de juliol en horari de 9:00h a 13:00h, tindrà lloc " l' Escola d'Estiu Guarderia" dirigida als més xicotets. Es realitzarà en l'Escola  d'Educació Infantil del Cabanes.
 
D'altra banda, del 22 de juny al 31 de juliol en horari de 9:00h a 13:00h,  podran disfrutar de " l' Escola d'Estiu Infantil" aquells xiquets i xiquetes que cursen des de 1r d'Infantil a 1r de Primària, i de l'Escola d'Estiu Esportiva aquells que estiguen en cursos compresos entre 1r de Primària i 2n d'ESO.  Ambdós es realitzaran en el Col·legi Públic de Cabanes. En l'Edifici Polifuncional de la Ribera,  del 13 de juliol al 21 d'agost 2015 i en horari de 16:30 a 20:00h. Es duran a terme les mateixes activitats per a aquells xiquets que residisquen en la pedania.
 
"L' Escola d'Estiu", que repetix amb èxit des de fa anys en la localitat, té com a objectiu oferir una alternativa d'oci durant els mesos de vacacions escolars. En ella s'ensenya als alumnes com utilitzar correctament el temps lliure per mitjà de tallers, excursions, jocs esportius… adaptats a l'edat dels menors.
 
Per a més informació i inscripcions, es pot consultar l'enllaç de la pàgina web municipal: impresos
Site developed with Drupal