Formulari de cerca

Foto CEIP Ntra Sra del Bon Succés
Foto CEIP Ntra Sra del Bon Succés
Dijous, Novembre 24, 2016 - 12:30
Cabanes limitarà l'accés de vehicles al col·legi Ntra Sra del Bon Succés després de dos anys de demandes de les famílies
Virginia Martí: "El Partit Popular demana a l'oposició el que porta anys negant als pares per la seua incompetència al capdavant del consistori"

L'Ajuntament de Cabanes, després de reunir-se amb el Consell Escolar del col·legi Mare de Déu del Bon Succés, ha pres la decisió de limitar l'accés de vehicles als voltants del centre. El Partit Popular de Cabanes presentarà demà al ple del consistori una moció per demanar la instal·lació de pilons a l'entrada del col·legi. Una petició que arriba tard ja que "els pilons que demanen els populars estan ja comprats a l'espera de ser col·locats", ha apuntat Martí, qui ha lamentat que el PP "demane a l'oposició el que porta anys negant als pares per la seua incompetència al capdavant del consistori ". L'Ajuntament de Cabanes procedirà a la col·locació d'aquests pilons a l'accés principal de les instal·lacions, essent un d'ells mòbil, per no impedir la circulació de vehicles a les instal·lacions en cas de ser necessari. Es tracta d'una mesura que respon a la demanda que els pares i mares d'alumnes vénen traslladant al consistori des fa dos anys i de la qual el Partit Popular, aleshores al capdavant del Govern, va fer cas omís.

Site developed with Drupal