Formulari de cerca

Vídeo en YouTube
Vídeo en YouTube
Dijous, Novembre 6, 2014 - 14:30
Cabanes ja té en YouTube un vídeo promocional
https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=FunszQpcgvg

Cabanes, un viatge per la història, és el vídeo que promociona el municipi des del projecte Amazing City, una iniciativa desenrotllada per Inoibérica, l'empresa d'enginyeria interactiva de l'oci vinculada al parc científic, tecnològic i empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) de Castelló, que ha desenrotllat la primera aplicació per a mòbils capaços de generar experiències de gamificació aplicades al sector turístic.

La ferramenta, batejada com «Amazing city: Els Secrets de Castelló», es va posar en marxa a finals de juliol i permet que els turistes que viatgen per la província de Castelló realitzen les seues visites com si foen part d'un joc, en el que experimentar aventures de diferent temàtica i interés.

En el cas concret de Cabanes l'aplicació s'ha materialitzat en un vídeo, que en tres dies té quasi 150 visualitzacions, i que permet conéixer de primera mà tot el patrimoni històric i les tradicions mes arrelades en la població.

L'objectiu d'esta nova aplicació és que el turista no realitze una visita sense més al llarg dels llocs d'interés, sinó que visca una aventura vinculada amb la història, la gastronomia o la cultura de Cabanes.

El vídeo promocional de Cabanes en Youtube :

https://m.youtube.Com/watch?feature=youtu.be&v=FunszQpcgvg anima al viatger a viatjar per la Roma Imperial passant pel Renaixement i la Guerra de la Independència i les seues conseqüències, tot això amb el marc incomparable de la seua gastronomia lligada a l'ametla.

El vídeo Cabanes Un viatge per la Història forma part de la col·lecció que la iniciativa esta duent a terme amb els millors recursos de tots els pobles de la província de Castelló.

Site developed with Drupal