Formulari de cerca

Maig 2015
Maig 2015
Dilluns, Maig 4, 2015 - 09:45
Cabanes inicia les seues festes amb la romeria a les Santes i la "Entrà de maig"
La romeria a les Santes i la tradicional "Entrà de maig" marquen l'inici de les festes de maig 2015

Centenars de ‘cabanyuts' es van desplaçar el dissabte 2 de maig a l'ermita de les Santes per a traslladar fins al poble a la seua patrona, la Mare de Déu del Bon Succés o ‘la Barranquera', on romandrà fins al pròxim 25 de maig. Es tracta d'un acte molt emotiu i esperat i que dóna començament a les festes majors de Cabanes.

 

A les huit del matí, els veïns del municipi han eixit en comitiva cap a l'ermitori dels Santes per a anar a arreplegar al seu Mare de Déu. Entorn al migdia, les campanes van voltejar per a anunciar la seua arribada al Calvari. A les 21:00h. Es va celebrar la tradicional “Entrà de maig” on, amb fervor i devoció, va ser acompanyada en processó en la seua entrada a l'Església Parroquial, la van guarnir amb flors i li van rendir un sentit homenatge.

 

D'esta manera, Cabanes va donar el tret d'eixida a les seues festes, repletes d'activitats per a totes les edats, festejos taurins, actuacions musicals i un infinitat d'esdeveniments per al gaudi dels seus veïns i quants vullguen acompanyar-los en estos dies tan especials. L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, ha felicitat les festes a tots ells i els ha invitat a “participar activament d'este temps d'alegria i tradició junt amb familiars i amics”.

 

El programa complet està disponible en la pàgina web municipal www.cabanes.es

Site developed with Drupal