Formulari de cerca

APP "Aytos Castellón"
APP "Aytos Castellón"
Dilluns, Abril 11, 2016 - 15:00
Cabanes implementa l'APP municipal amb un apartat de participació ciutadana
Els veïns de Cabanes poden comunicar al consistori qualsevol incidència que detecten

Fa alguns dies, l'Ajuntament de Cabanes va anunciar l'optimització de la seua pàgina web municipal amb informació sobre bans i un apartat per a la gestió telemàtica d'incidències. Ara, estes incorporacions també s'afigen l'aplicació mòbil municipal.

 

A partir d'este moment, els veïns de Cabanes poden comunicar al consistori qualsevol incidència que detecten, en els servicis públics i l'equipament urbà, gràcies a l'APP de l'ajuntament. L'aplicació ‘ajuntaments de Castelló', desenrotllada per Diputació Provincial, està disponible des de fa mesos i de manera gratuïta en Play Store. Actualment, a més d'aportar informació turística, notícies, avisos, agenda cultural i altres dades d'interés general de Cabanes, està sincronitzada amb la web municipal i activa este innovador canal de participació i comunicació ciutadana.

 

L'alcaldessa del municipi, Estrella Borrás, ha afirmat que “hem donat un pas molt important en l'actualització dels procediments i activitats municipals, d'acord amb les demandes de la societat de la informació”. 

Site developed with Drupal