Formulari de cerca

Foto
Foto
Dijous, Setembre 17, 2015 - 09:00
Cabanes finalitza les obres per a la canalització d'aigües pluvials en Torre La Sal
El consistori hi ha invertit prop de 3.000 € en estos treballs hidràulics.

Els tècnics de l'Ajuntament de Cabanes han confirmat la finalització de les obres per a la millora del drenatge d'aigües pluvials en Torre La Sal. El consistori hi ha invertit prop de 3.000€ en estos treballs hidràulics, amb l'objectiu de permetre el desallotjament de les aigües producte de les pluges.

 

Concretament, s'han dut a terme labors de neteja i manteniment dels 900 metres d'una antiga séquia municipal i de canalització de les zones inundables fins esta, a fi que existisca una eixida directa de les aigües fins al mar. Per a això, ha sigut necessària l'excavació d'una rasa de 60 metres lineals, amb una profunditat d'1,5 metres i 2 metres d'ample.

 

Segons l'empresa que ha efectuat les obres, Excavacions Rafa Fabregat, no ha resultat una intervenció senzilla, ja que “el terreny està a menys de 40 centímetres del nivell freàtic, la qual cosa ha limitat l'accés de maquinària pesada amb què treballar”.

 

L'alcaldessa de Cabanes, Estrela Borrás, i el tinent alcalde de la Ribera, Javier Llorens, s'han desplaçat al lloc diverses vegades per a seguir de prop el desenrotllament d'estes obres. En paraules de Borrás, “a causa de l'orografia d'esta zona eren gaire comuna les acumulacions d'aigua durant les pluges. Amb esta actuació es reduiran considerablement les inundacions i els problemes que ocasionen als veïns”.

Site developed with Drupal