Formulari de cerca

Cabanes en Fitur 2015
Cabanes en Fitur 2015
Divendres, Gener 30, 2015 - 08:45
Cabanes exhibix en Fitur la bellesa de la seua platja i muntanya
"Comptem amb més de 6 km d'atractives platges, però també amb precioses rutes de muntanya que encara estan per descobrir"

Cabanes participa activament en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) que es va inaugurar esta setmana a Madrid. Com altres vegades, ho fa en l'estand junt amb la resta de municipis de la província, amb una oferta complementària de costa i interior que ho convertix en únic.

La representació de l'Ajuntament, encapçalada per l'alcaldessa Estrella Borrás, ha mantingut reunions amb professionals del sector, amb l'objectiu de planificar accions i crear sinergies que permeten ampliar l'activitat turística fora de temporada.

Estrella Borrás ha assegurat que "sempre és molt positiu estar en Fitur, atés que consolida la labor promocional que estem duent a terme a Cabanes. La nostra proposta harmonitza perfectament el turisme de costa i interior, comptem amb més de 6 km d'atractives platges, però també amb precioses rutes de muntanya que encara estan per descobrir. No podem cessar en els esforços per posicionar-nos com a destí".

Excel·lents productes locals.La gastronomia de Cabanes també té el seu lloc en Fitur, amb la posada en valor dels productes autòctons a través de la marca ‘Castelló, Ruta de Sabor'. Una bona iniciativa de la Diputació, que demostra l'excel·lència de les matèries primeres i el salt qualitatiu que el sector de la restauració ha donat en la nostra província.

Així doncs, els assistents a la fira han pogut conéixer de primera mà els productes amb què compte el municipi, com ara el vi i el cava del cellet Ildum Vinarius o l'oli Pla de l'Arc de l'Oleícola del Penyagolosa, empresa de què formen part agricultors locals. Distints experts culinaris s'han interessat per la iniciativa i no han dubtat a degustar-los.

Nova APP municipal.L'alcaldessa també ha anunciat la creació d'una nova App per a smartphones i que entrarà en funcionament en els pròxims mesos.

"L'aplicació tecnològica no sols millorarà l'experiència dels visitants, sinó que també aportarà informació rellevant als nostres veïns, des d'actes culturals i esportius fins a bans municipals" ha afegit Borrás.

Site developed with Drupal