Formulari de cerca

Festes de Maig 2016
Festes de Maig 2016
Dilluns, Abril 25, 2016 - 15:00
Cabanes dóna a conéixer el programa de festes en honor a la Mare de Déu del Bon Succés 2016
Borrás: “hem apostat per mantindre aquelles activitats tradicionals que més agraden als veïns, però enguany incorporem algunes novetats que dinamitzaran molt més les festes”.

Cabanes es prepara per a celebrar les festes en honor a la seua patrona, la Mare de Déu del Bon Succés, que tindran lloc del 29 d'abril al 8 de maig en esta localitat de la Plana Alta.  L'Ajuntament ha posat a disposició de tots els veïns l'esperada programació, que ja poden arreplegar en l'edifici municipal en el seu horari habitual.

 

Tal com hi ha assenyalat l'alcaldessa del municipi, Estrella Borrás, “hem apostat per mantindre aquelles activitats tradicionals que més agraden als veïns, però enguany incorporem algunes novetats que dinamitzaran molt més les festes, com el sopar d'aixelleta amb un tribut musical als anys 70 o l'acte nocturn taurí patrocinat per la Peña Els Galls”.

 

A més, Borrás ha volgut fer una invitació a tota la província “a participar d'estes celebracions tan emotives per als ‘cabanyuts' i a disfrutar intensament de les activitats programades per a totes les edats”.

 

Per la seua banda, el regidor de festes, Antonio Ruíz, ha volgut agrair “l'esforç de totes les associacions i col·lectius que col·laboren activament en l'organització”.

 

El programa de festes està disponible també en la pàgina web municipal www.cabanes.es. 

 

Site developed with Drupal