Formulari de cerca

Despedida de la Mare de Déu 2016
Despedida de la Mare de Déu 2016
Dimecres, Maig 18, 2016 - 08:30
Cabanes despedix a la Mare de Déu del Bon Succés
Els veïns de Cabanes van aprofitar el dia festiu per a viure una jornada de germandat.

El dilluns 16 de maig, Cabanes es va despedir de la Mare de Déu del Bon Succés amb el seu retorn a l'ermita de Les Santes, després dels setze dies en què la Mare de Déu ha romàs en la localitat. La ‘Barranquera', nom amb què es coneix afectuosament la Patrona, esperarà allí fins les festes de l'any pròxim.

 

A les huit del matí, les campanes de l'Església Parroquial de Sant Joan Baptista anunciaven l'eixida de la comitiva. Els quintos de 2016 van portar a coll la imatge de la Mare de Déu, abrigada per centenars de ‘cabanyuts' que no van voler perdre's la tradició.

 

Una vegada en l'ermitori, i acabada l'eucaristia, els veïns de Cabanes van aprofitar el dia festiu per a viure una jornada de germandat, en la que no va faltar la música i una paella monumental per a tots els assistents patrocinada per l'ajuntament.

 

Amb este acte, Cabanes va donar per acabades les festes patronals del mes de maig, que van començar el passat dia 8.

 

Processó de despedida pel casc històric

 

El diumenge 15 de maig, a les 20:00h, també va tindre lloc la solemne processó de despedida de la Mare de Déu del Bon Succés. De nou, els xiquets que han pres la primera comunió en estes últimes setmanes van tindre un principal protagonisme, seguits de centenars de fidels, les autoritats locals i la Va unir Musical Santa Cecília de Cabanes.

Imatges: 
Processó Despedida Mare de Déu 2016
Despedida Mare de Déu 2016
Les Santes 2016
Site developed with Drupal