Formulari de cerca

Foto dels danys del temporal a 22 de gener 2017
Foto dels danys del temporal a 22 de gener 2017
Dilluns, Gener 23, 2017 - 09:00
Cabanes demanarà al Govern Central la regeneració urgent del litoral
L’Equip de Govern porta al ple una moció per instar al Govern a reparar els danys del temporal de desembre que ara s’ha tornat més urgent

L'Ajuntament de Cabanes demanarà al Govern Central que actue en la regeneració del litoral recuperant, condicionant i manteniment les platges tan ràpidament com siga possible, fent especial menció als problemes de regressió que arrosseguen des de fa temps les platges de Cabanes. L’Equip de Govern portarà al ple del pròxim dijous una moció treballada junt a la Federació de Municipis i Províncies des del temporal de Llevant que va esquilmar les platges de Cabanes al desembre. Ara, amb aquest últim temporal, la moció es torna encara més urgent i necessària. També s’està en permanent contacte amb els llauradors de Cabanes i La Ribera perquè puguen fer arribar al consistori els danys provocats per per la pluja en infraestructures rurals i conreus; en cas que hi haja danys s’actuarà en conseqüència. 

La regidora responsable del nucli de La Ribera, Lidón Morralla, ha estat aquest matí revisant els danys provocats pel temporal de Llevant en la passada nit i ha pogut constatar “la violència de la mar, que s’ha engolit la pràctica totalitat de l’arena i les dunes deixant un paisatge dessolador”. Un problema molt greu que haguera pogut ser menor, com apunta l’alcaldessa, Virginia Martí, “si l’anterior govern haguera atès les recomanacions dels tècnics a l’hora de portar el manteniment de les dunes i la platja”. Les platges de Cabanes “necessiten un pla específic que atenga les necessitats actuals i puga preveure els problemes futurs”. Les platges, al cap i a la fi, són un element clau en l’economia i un dels principals reclams turístics, ja que l'economia de nombrosos municipis depèn en gran manera de la qualitat i estat de les platges. 

Imatges: 
Danys temporal
Danys temporal
Danys temporal
Danys temporal
Danys temporal
Danys temporal
Site developed with Drupal