Formulari de cerca

Reunió
Reunió
Dilluns, Juny 13, 2016 - 08:30
Cabanes demana a Infraestructures una millora en el transport públic
L'alcaldessa participa en una reunió amb la Consellera d'Habitatge, Obres públiques i Vertebració del Territori

L’alcaldessa de Cabanes, Virginia Martí, ha participat aquesta setmana en la reunió que han mantingut els alcaldes dels municipis de la Plana Alta amb la Consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori , Maria José Salvador.

En aquesta reunió es va proposar a la Consellera  que es dissenye un servei d’autobús que done resposta als veïnes i veïnes i als turistes per l’eix litoral de Castelló fins a Torreblanca, passant per la Ribera de Cabanes. En aquest cas concret, des de l’ajuntament, Martí va demanar ajut perquè la Conselleria puguera col·laborar amb l’autobús d’estiu que l’ajuntament posa per donar conexió als veïns de Torre la Sal amb Orpesa i Castelló, ajut que podria ser en quant a finançament, ampliació del trajecte o de les freqüències.

Martí va coincidir amb la Consellera en la necessitat de millorar també l’actual servei, on el nucli de Cabanes sols compta amb dos autobusos diaris fins a Castelló d’anada i tornada, “ cal millorar  aquest servei per a la gent que més ho necessita, majoritàriament estudiants de la UJI o persones  majors que han d’anar als metges o per tràmits burocràtics a Castelló. El primer pas ha estat el gran interès mostrat per la Consellera en buscar solucions, i esperem tindre prompte fruits sabent l’enorme esforç pressupostari del qual estem parlant” 

Site developed with Drupal