Formulari de cerca

Estrella Borrás
Estrella Borrás
Dilluns, Agost 24, 2015 - 10:30
Cabanes conclou les seues festes amb un balanç molt positiu
Borrás: "recorde pocs anys en què els nostres veïns i veïnes hagen participat tan activament en cada un dels actes programats".

Les festes patronals de Cabanes van arribar al seu fi, quan un sensacional castell de focs, a càrrec de la pirotècnica Tomás de Benicarló, va posar el punt final a les deu jornades de celebracions. Des de l'ajuntament de la població s'ha fet un balanç molt positiu en quan a la intervenció i a l'acceptació de les novetats incorporades en el programa de festes.

 

En paraules de l'alcaldessa de la població, Estrella Borras, “recorde pocs anys en què els nostres veïns i veïnes hagen participat tan activament en cada un dels actes programats”. I ha afegit que “han sigut unes festes molt intenses i espere que els ‘cabanyuts' hagen disfrutat d'elles tant com ho he fet jo”. A més ha volgut agrair a tota la població “l'hospitalitat mostrada als visitants” i els ha recordat que “encara que estiguem tristos pel final de les festes, molt prompte celebrarem la Fira de Sant Andreu i, en nou mesos, tornen les festes de maig”.

 

Per la seua banda, el regidor de festes, Antonio Ruíz, ha ressaltat el “civisme” i el “respecte” de la ciutadania en estos dies i la “implicació” de diferents col·lectius i associacions en l'organització en totes les activitats.

Site developed with Drupal