Formulari de cerca

Fira Sant Andreu
Fira Sant Andreu
Divendres, Juny 10, 2016 - 14:15
Cabanes comença a treballar per a donar un nou impuls a la Fira de Sant Andreu en la seua 509 edició.
Els dies 25,26 i 27 de novembre del 2016, Cabanes viurà la seua 509 edició de la Fira de Sant Andreu

El nou equip de govern de Cabanes ha començat a treballar intensament per rellançar la Fira de Sant Andreu, que durant els dies 25,26 i 27 viurà la seua 509 edició, des de que l’any 1507, la reina Germana de Foix , segona esposa de Ferran el Catòlic, va concedir al poble el privilegi reial de celebrar dos anuals, sols havent aplegat fins als nostres dies aquesta.

Durant els darrers anys aquesta fira s’ha anat adaptant als nous temps, i durant les darreres dècades s’ha centrat en recuperar el seu sentit relacionat amb el món agrícola i ramader, però ampliant el ventall a la venda i exposició de tot tipus de productes. Més de 30.000 visites i una mitjana de 400 expositors, fan que siga encara avui una de les fires més importants del País Valencià, cita marcada en el calendari de les nostres comarques.

A pesar d’aixó, la pèrdua de pes específic del sector agrícola, i la falta d’iniciativa política ha fet que ens els darrers anys aquesta celebració haja anat perdent impuls, identitats i acabe perdent part del seu atractiu.

Tal i com ha informat el regidor  de Fires, Carles Mulet, ja s’ha tingut els primers contactes amb els responsables territorials de la Conselleria d'Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, per demanar una major implicació de l’administració en repensar, i adaptar als nous temps aquest esdeveniment; obert al sector agroalimentari de proximitat, al turismo d’interior, i als nous reptes del món rural.

Durant aquest dies s’han enviat invitacions a participar en aquesta fira a nous expositors, buscant sempre la qualitat, el producte específic i relacionat amb la temàtica de la Fira.

La web de l’ajuntament ja té disponible els formularis per inscriure’s i informació complida de tot el referent amb la fira. Tots els expositors interessats tenen fins al 15 de setembre de 2016 per poder apuntar-se. La informació està disponible  a l’enllaç http://cabanes.es/es/content/feria-sant-andreu-2014 , a la web cabanes.es o al 964331001 

 

Per a accedir als impresos, punxe en els enllaces següents:

1. Imprés sol.licitud participació       2. Autoliquidació               3.Declaració responsable                  

 

Site developed with Drupal