Formulari de cerca

Arc Romà
Arc Romà
Dilluns, Desembre 5, 2016 - 14:45
Cabanes comença el compte enrere per a FITUR 2017
L’estratègia turística per al període 2017-2019 aposta per diversificar l’oferta i aconseguir atraure un turisme menys estacional

L’Ajuntament de Cabanes es prepara per a participar en la fira de turisme FITUR el 2017. L’Alcaldessa i regidora de Turisme, Virginia Martí, ha participat hui en una reunió al Patronat Provincial de Turisme per tal de planificar la seua presència a la pròxima edició de FITUR. Tot i que des de fa alguna anys tots el municipis de la província assisteixen a la fira de manera conjunta amb el Patronat, Cabanes prepara algunes novetats per a la pròxima edició de la Fira que se celebrarà a Madrid del 18 al 22 de gener.

Entre les novetats destacades per al 2017, es troba el canvi d’imatge que s’està duent a terme des de l’àrea de Turisme. Recentment Cabanes ha llançat la seua nova marca turística “Cabanes, Mediterrània i Natural” amb la que busca vertebrar d’una forma més interessant els nombrosos atractius turístics dels que disposa; rutes senderistes, BTT, espeleologia, ornitoturisme, turisme patrimonial i cultural… tot un ventall d’incentius més enllà del sol i la platja. 

Per això, amb motiu de la Fira Internacional del pròxim gener, Cabanes presentarà nous materials promocionals de la població. El seu full de ruta turístic per al període 2017-2019 compta amb tota una sèrie de projectes d’impuls turístic i posada en valor de recursos amb els que aspira a diversificar el turisme al municipi cap a segments menys estacionals com són el turisme actiu, natural, cultural i gastronòmic.

Site developed with Drupal