Formulari de cerca

Foto pleno
Foto pleno
Divendres, Novembre 13, 2015 - 12:00
Cabanes aprova la seua adhesió al programa ‘Xarxa Llibres'
Borrás: “Ens sumem a esta iniciativa i, a més, continuarem atorgant les ajudes municipals als xiquets i xiquetes exclosos del dit programa”.

L'Ajuntament de Cabanes, en el ple extraordinari celebrat ahir dijous 12 de novembre, va aprovar la seua adhesió al programa ‘Xarxa Llibres'. Es tracta d'un projecte promogut per la Generalitat Valenciana, en el que participen la Diputació de Castelló i els ajuntaments de la província, per a la gratuïtat dels llibres de text en l'educació obligatòria. La proposta va ser votada favorablement per tots els grups polítics després d'alçar l'inconvenient de la interventora municipal amb què comptava l'expedient.

 

Així doncs, el consistori es compromet a aportar la seua quota de participació en el projecte, que és un 33% de la subvenció total de fins a 200 euros que s'atorgarà a cada alumne. Els primers 100 euros es tramitaran prèvia entrega de la factura de la compra dels llibres en l'ajuntament del municipi on està escolaritzat el beneficiari. Els 100 euros restants es rebran després de tornar als centres el material en bon estat a l'acabar el curs, amb l'objectiu de crear un banc de llibres.

 

Cal recordar que el consistori de Cabanes concedix ajudes escolars des de fa anys, que ara es veuran substituïdes per estes. Per tant, tal com es va aprovar en una sessió plenària anterior, també mantindrà les concessions per a tots els alumnes i alumnes d'infantil empadronats en la localitat. En paraules de l'alcaldessa del municipi, Estrela Borrás, “ens sumem a esta iniciativa i, a més, continuarem atorgant les ajudes municipals als xiquets i xiquetes exclosos del dit programa”. 

Site developed with Drupal