Formulari de cerca

pleno 28-01-2016
pleno 28-01-2016
Dilluns, Febrer 1, 2016 - 13:30
Cabanes aprova en ple la reactivació de polítiques d'ocupació i formació
S'estudiarà la incorporació de personal que preste assessorament en la busca de treball.

El ple ordinari, celebrat el dijous 28 de gener en l'Ajuntament de Cabanes, va aprovar una moció per a impulsar un pla local d'ocupació i formació. Esta proposta de ‘Units pel Poble' va comptar amb el vistiplau de tots els grups polítics.

 

Concretament, es va plantejar dur a terme una sèrie d'accions destinades a activar estes polítiques, com ara augmentar la partida pressupostària destinada al foment de l'ocupació, recuperar la figura de l'agent d'ocupació i desenrotllament local, posar en marxa un pla de pràctiques amb empreses, crear tallers de formació o cooperar amb entitats que els promoguen.

 

Tal com va afirmar l'alcaldessa, Estrella Borrás, s'estudiarà la incorporació de personal que implemente algunes d'estes tasques  i preste assessorament en la busca de treball, ja que actualment no hi ha ajudes per a la contractació d'un Agent de Desenrotllament Local (ADL), ni Cabanes compliria els requisits per a sol·licitar-les seguint la bases de convocatòries anteriors.

 

Finalment, també es va decidir que s'habilitarà en la pàgina web municipal un apartat on s'exposaran ofertes d'ocupació i cursos de formació.

 

Altres mocions aprovades

 

Entre altres punts de l'orde del dia, també es van aprovar per unanimitat altres mocions presentades pel grup com demanar a correus que solucione els problemes que ocasiona el codi postal en la Ribera de Cabanes, l'ampliació de la informació dels plens en la web municipal, un estudi per a la millora de la circulació en els carrers del municipi o la neteja de barrancs, esta última a petició del PSPV-PSOE. 

Site developed with Drupal