Formulari de cerca

Sede Electrónica
Sede Electrónica
Dimecres, Octubre 1, 2014 - 09:30
Cabanes aprova la creació de la seu electrònica
Cabanes aprova la creació de la seu electrònica per a agilitzar el funcionament de l'administració

El ple de l'Ajuntament de Cabanes ha aprovat la creació de la seu electrònica que permetrà la realització de tràmits del ciutadà via on line. La proposta d'alcaldia va ser aprovada amb els vots a favor del PP i les abstencions d'Units pel Poble i PSPV.

La seu electrònica cabanes.sedelectronica.es, la titularitat de la qual, gestió i administració correspon a l'Ajuntament, permetrà que els ciutadans tinguen una ferramenta on line en què poder realitzar tramitacions. A més, la seu virtual contindrà tota la informació sobre els procediments que s'ha de seguir en l'Ajuntament, conéixer per mig electrònic l'estat dels expedients per part dels interessats i contindrà informació sobre les autoritats competents en cada una de les àrees a què el ciutadà acudisca en busca d'un servici concret.

Inclourà a més, segons va explicar l'alcaldessa Estrella Borrás, un bústia de queixes i suggeriments i donarà al ciutadà la possibilitat d'obtindre còpies electròniques i estarà a disposició dels usuaris en les dos llengües oficials, permetent l'accés dels veïns a les noves tecnologies i facilitant "el seu ús amb la rapidesa en la tramitació i agilitat del funcionament de l'administració que això comporta", tal com va explicar l'alcaldessa.

 

Site developed with Drupal