Formulari de cerca

Bous Cabanes (foto: www.meridianovisual.com)
Bous Cabanes (foto: www.meridianovisual.com)
Dijous, Maig 7, 2015 - 10:30
Cabanes aposta per les ramaderies locals en les seues festes
L'afició per "els bous al carrer" de la població queda reflectida en les sis jornades en què es realitzen

Cabanes es troba immers en les seues festes en honor a la seua patrona, la Mare de Déu del Bon Succés. Des del passat 1 de maig, la localitat de la Plana Alta ve celebrant multitud d'activitats dirigides a totes les edats. Música, balls, exposicions, espectacles infantils, menjars de germandat… són només alguns dels actes de què han pogut disfrutar els 'cabanyuts' en estos primers dies.

 

No obstant això, si per quelcom es caracteritzen les festes d'este municipi és per la multitud de festejos taurins que es duen a terme. L'afició per “els bous al carrer” de la població queda reflectida en les sis jornades en què es realitzen tancaments, vaquetes, proves de bous i embolades. Els aficionats ja han pogut disfrutar del “Bou de Vila” del dilluns 4 i dimarts 5 i, a partir del muntatge de cadafals programat per a este dimecres 6, la Plaça dels Hostals acollirà diferents actes que es repetiran fins a diumenge que ve.

 

Cal recordar que el terme municipal de Cabanes alberga tres importants ramaderies; la de German Vidal Segarra, la més antiga de la província de Castelló, la de Miguel Parejo Planell i la Ramaderia ‘Bous de la Ribera'. L'Ajuntament aposta des de fa molts anys per les caps locals, atés que garantixen l'èxit en els festejos.

 

El programa complet està disponible en la pàgina web municipal www.cabanes.es

Site developed with Drupal