Formulari de cerca

Wifi 135
Wifi 135
Dilluns, Desembre 5, 2016 - 10:15
Cabanes amplia els punts d'accés al Wifi135 per millorar la connectivitat gratuïta al municipi

L'Ajuntament de Cabanes ha habilitat nous punts wifi de lliure accés a través del Pla Wifi-135 de la Diputació de Castelló. Aquesta connexió a Internet de banda ampla permet democratitzar l'accés dels veïns i veïnes de Cabanes als mitjans tecnològics ja que el servei es presta de manera gratuïta. Cabanes té ja habilitats i disponibles sis punts d'accés a wifi, tres interiors i tres exteriors. Aquests primers es troben a l'Ajuntament, la Casa de la Cultura i l'Oficina de Turisme. Els exteriors són al Col·legi Ntra. Sra. Del Bon Succés, la Plaça Els Hostals i el Carrer Ambulatori (en La Ribera).

Els punts exteriors funcionen les 24 hores del dia a les zones d'accés lliure i el seu ample de banda per usuari es limita a 256 Kbps. Iniciar sessió és molt senzill, simplement cal buscar a les connexions Wifi del telèfon l'identificador "Dipcas Wifi135", connectar-se i donar-se d'alta amb un usuari i contrassenya, a manera de registre. També es pot fer a través de Facebook amb les mateixes credencials que utilitzem a la nostra xarxa social. Els accessos interiors funcionen de la mateixa manera tot i que no tenen limitació individual d'ample de banda i el seu horari és determinat per l'Ajuntament. L'identificador de xarxa és "Dipcas Wifi 135-int".

Aquesta mesura d'ampliació del Wifi135 serà molt beneficiosa per al municipi ja que permetrà connectar-se a les persones que no compten amb connexió en el seu domicili, també permetrà estalviar en tarifa de dades a tots els veïns i veïnes de Cabanes i afavorir el turisme ja que els turistes que visiten Cabanes i no tinguen targeta telefònica poden accedir a la Xarxa i seguir comunicant-se o penjant fotos a xarxes socials. Per utilitzar la xarxa wifi, l'usuari podrà connectar-se donant-se d'alta com a 'nòmada' o 'resident'. Tant en un cas com en l'altre, no necessitarà canviar de clau per a connectar-se en les diferents zones de cobertura, ja siga a Cabanes o en qualsevol altre municipi que dispose de zones WiFi135.

Manual d'instruccions del Wifi 135

Imatges: 
Manual Wifi 135
Manual Wifi 135
Site developed with Drupal