Formulari de cerca

Setembre Cultural Esportiu 2014
Setembre Cultural Esportiu 2014
Dijous, Setembre 11, 2014 - 09:15
Cabanes afig oferta esportiva a la II edició de setembre Cultural
Cabanes disfrutarà tot el mes de setembre d'activitats lúdiques i esportives

Cabanes disfrutarà tot este mes de setembre de la II edició de setembre Cultural amb activitats lúdiques per a totes les edats a què s'ha sumat també dos esdeveniments esportius que complementaran l'oferta d'oci.

El cicle ha començat el dia 6 de setembre amb la representació per a majors de l'obra de teatre dins de la Campanya Provincial de Teatre per a Majors organitzada per la Diputació Provincial i l'Ajuntament amb la representació de l'obra 'La Vespeta perquè em dóna la gana'.

El dia 7 de setembre es va celebrar la BTT de Cabanes de 43 quilòmetres que complementa l'oferta esportiva del cap de setmana.

El dia 13 de setembre el Grup de Danses Local durà a terme el seu festival que l'any passat va aconseguir un gran èxit de públic.

El cap de setmana del dia 20 i del 21 se celebrarà la festa Vaig fregar Planet per als més menuts mentres que el diumenge dia 21 el Club Running Cabanes ha previst una eixida pel terme municipal.

El cicle culminarà el dia 27 de setembre amb el Planetari Itinerant per a xiquets, un instrument que permet representar el cel nocturn amb les estreles, la lluna i els planetes, tal com han confirmat des de la regidoria de Cultura.

Imatges: 
Programació Setembre Cultural Esportiu 2014
Site developed with Drupal