Formulari de cerca

Dijous, Juny 19, 2014 - 13:30
Cabanes adjudica les escoles d'estiu de l'Escola Infantil, Primària i ESO a dos empreses locals
La novetat principal d'enguany serà la inclusió en el servici de l'última setmana de juny i la participació d'alumnes de l'ESO. El material necessari serà adquirit en comerços del municipi

La Junta de Govern de Cabanes ha adjudicat recentment a dos empreses locals l'edició de 2014 de les escoles d'estiu, tant a Cabanes com en La Ribera, per a xiquets de 0 a 3 anys, Infantil, Primària i primers cursos de l'ESO. D'esta manera, l'equip de govern local que presidix Estrela Borrás fa una aposta pel foment de l'ocupació local, havent adjudicat les escoles d'estiu a les ofertes més avantatjoses. A més, tot el material que s'haja d'utilitzar en esta edició de les escoles d'estiu serà adquirit en comerços locals.

Així, el servici en l'Escola Infantil Municipal estarà coordinat per Isabel Turlo Bojadós, en horari de 9 a 13 hores, durant tot el mes de juliol i amb tres educadores al front dels més xicotets.

En el cas de l'Escola d'Estiu de Cabanes i de La Ribera, s'ha adjudicat a l'empresa local "Més Que Estudi", que va presentar l'oferta més avantatjosa. La principal novetat per a enguany és que les escoles d'estiu de Cabanes i La Ribera comprendran cinc setmanes, per a donar servici inclús quan ha acabat el curs. L'equip de govern ha atés així la reivindicació dels pares. Així, l'Escola d'Estiu de Cabanes començarà el 23 de juny i acabarà el 31 d'agost. En el cas de La Ribera, s'iniciarà el 14 de juliol i es prolongarà fins al 22 d'agost.

D'altra banda, una altra de les novetats és que els alumnes de primer i segon de l'Això també podran participar dels servicis d'Escola d'Estiu, responent així també a la petició de les famílies.

Site developed with Drupal