Formulari de cerca

Marxa a peu 2016
Marxa a peu 2016
Dilluns, Febrer 8, 2016 - 08:45
Brillant organització en la Marxa a Peu de Cabanes
La calor del públic assistent va abrigar als 400 participants.

Un any més, els membres del Club Running de Cabanes es van bolcar completament en l'organització del seu Marxa a Peu. A pesar de les baixes temperatures amb què va  despuntar el dia a la localitat, en este dissabte 6 de febrer, la calor del públic assistent va abrigar als 400 participants en la setzena edició de la carrera de muntanya.

 

A les 8:30h, en la plaça Els Hostals, es va iniciar el recorregut de 23 quilòmetres pels bells paratges del terme municipal, així com la marxa no competitiva per a aquells que també van voler participar de l'esdeveniment a un ritme més pausat.

 

La prova va comptar amb la victòria d'Albert Ferrer Camañes, que va realitzar el trajecte en un temps de 01:39:09, superant així la marca rècord, seguit d'Alex Marín Fabra, del mateix equip, amb 01:41:00. El tercer lloc ho va aconseguir Cèsar Marín Fabra, en 01:44:48.

 

Respecte a la classificació femenina, Estefanía Barreda Querol va ser la millor amb un temps de 02:09:19, batent també la millor marca de la carrera fins al moment. En segona posició, Sonia Mundina Gil, amb una marca de 02:10:27 i Silvia Sos Melià en tercera posició amb 02:10:28.

 

També va haver-hi premis i reconeixements per a altres categories i per als equips participants més nombrosos. A l'entrega de premis va assistir l'alcaldessa de la vila, Estrella Borrás, i l'edil d'esports, Andrés Safont, en representació de l'ajuntament com a col·laborador de l'esdeveniment. Borrás va felicitar els vencedors i al Club Running “per la brillant organització”. 

Imatges: 
Marxa a peu 2016
Site developed with Drupal