Formulari de cerca

Bou embolat maig 2016
Bou embolat maig 2016
Dilluns, Maig 9, 2016 - 09:15
El bou embolat reunix a multitud d'aficionats a Cabanes

Les tradicionals festes en honor a la Mare de Déu del Bon Succés de Cabanes van culminar este cap de setmana amb una programació espectacular d'actes taurins i música.

 

El divendres a la nit, les dos embolades van tornar a omplir la Plaça els Hostals de centenars d'aficionats. Els dos bous van donar molt de joc i els ‘cadafals' estaven replets de gent.

 

A les 23:00 h, tenia lloc l'embolada del bou feréstec patrocinat per l'ajuntament de la localitat, a càrrec dels emboladors locals ‘Hierro y Arena'. El bou, de nom Chorona, pertanyia a la ramaderia "Conde Cabral" i, ja en la prova de la vesprada, va garantir l'espectacle entre els assistents mostrant la seua qualitat i noblesa. A continuació, va tindre lloc l'acte nocturn taurí patrocinat per la "A.C.Peña Els Gallos", amb un tancament de quatre vaques jònegues de la ramaderia de Miguel Parejo Planell. Més tard, es va embolar a “yuquete” un últim bou, de nom Jardiner, patrocinat per la mateixa penya.

 

Les celebracions es van prolongar fins a altes hores de la matinada amb la música de la discomóvil The Luxe, en la carpa de festes.

Site developed with Drupal