Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dijous, Març 26, 2015 - 09:45
Beques de formació per a l'Oficina de Turisme
Cabanes promou dos beques per a la formació d'estudiants en l'Oficina de Turisme. EL TERMINI MÀXIM DE PRESENTACIÓ DE SOL.LICITUDS FINALITZA EL 2 D'ABRIL DEL 2015

L'Ajuntament de Cabanes ha anunciat la convocatòria per a la concessió de dos beques de formació en pràctiques en l'Oficina de Turisme del municipi, una per al punt d'informació turística de Cabanes i una altra per al punt d'informació ubicat en la platja de Torre La Sal.

Les beques tindran una duració determinada de tres mesos, entre juny i agost del 2015, i estaran dotades amb la quantitat de 500 euros bruts mensuals, subvencionats per la Diputació de Castelló i el propi consistori.

Aquelles persones que desitgen optar a elles podran presentar la seua sol·licitud, abans del 3 d'abril, en el Registre General de l'Ajuntament de Cabanes. Els interessats hauran de complir obligatòriament les condicions i requisits exposats en la convocatòria. Les bases poden ser consultades en el Butlletí Oficial de la província i en el tauler d'anuncis de la pàgina web municipal www.cabanes.es.

 

Site developed with Drupal