Formulari de cerca

Entrega premi
Entrega premi
Divendres, Octubre 16, 2015 - 08:30
El Bar Toni de Cabanes premiat com a millor bar de tapes de Castelló
El president de l'ATMC, José Aguilar, va destacar la varietat de plats i especialitats amb que compte el local. La filla del seu propietari, Sandra Salvador, va arreplegar el premi de mans d'Antonio Ruíz, regidor de l'Ajuntament de Cabanes.

El dimecres 14 d'octubre, en la plaça Santa Clara de Castelló, l'Associació de l'Hostal de la Tapa i la Cervesa Enrique Querol (AMTC) va fer entrega dels premis a la gastronomia 2015, coincidint amb la inauguració de la XV Mostra Nacional de Tapes.

 

Estos guardons, que s'atorguen des de fa dotze anys, són un reconeixement a l'esforç i la trajectòria de molts hostalers i fabricants de productes de la província. Així doncs, es van concedir diferents guardons i, el més important, corresponent al ‘Millor bar de Tapes', va recaure sobre l'establiment de Cabanes ‘Bar Toni'.

 

El president de l'ATMC, José Aguilar, va destacar la varietat de plats i especialitats amb què compte el local, d'ací que haja sigut seleccionat d'entre tots els candidats a este títol. El ‘Bar Toni' és el més antic de la població i s'ha posicionat com a especialista en tapes, elaborades amb els millors ingredients per grans professionals.

 

La filla del seu propietari, Sandra Salvador, va arreplegar el premi de mans d'Antonio Ruíz, regidor de l'Ajuntament de Cabanes, i  es va mostrar molt agraïda i emocionada per este reconeixement a son pare. Per la seua banda, Ruíz no va voler perdre's la cita en representació del consistori, ja que “és importantíssim que es reconega la dedicació d'estes persones que tant promocionen la nostra gastronomia i fan feliç a tantes persones amb la seua cuina”.

 

Imatges: 
Entrega premis
Entrega premi
Site developed with Drupal