Formulari de cerca

Postres de music
Postres de music
Dimarts, Agost 5, 2014 - 09:45
La Banda de Cabanes i Armando Bonet emocionen a Cabanes
La Banda de Cabanes i Armando Bonet emocionen a Cabanes en el Concert Extraordinari de festes d'agost 2014. Èxit rotund i un concert únic.

Èxit rotund i un concert únic. És la conclusió unànime del concert extraordinari de festes d'agost a Cabanes realitzat per la Banda de Música junt amb Armando Bonet, "el hombre Verbena", que van omplir el diumenge a la nit la carpa de festes.

'Postres de music' no va ser un concert normal. Va ser un compendi de distintes disciplines escèniques en què la Banda de Música i Armando Bonet es van fondre per a delit de més de mil persones que van acudir a presenciar-ho. Molts van ser el que van haver de quedar-se fora per falta d'aforament.

Música de qualsevol tipus, humor, teatre, imaginació... van ser una constant durant el temps que va durar el concert i que va sorprendre els assistents amb novetats i sorpreses que ningú esperava.

Des de la Banda van agrair l'enorme assistència de públic i la magistral interpretació que va realitzar Armando Bonet, "El Hombre Verbena". Entre les actuacions destacades de la Banda van ser les dels solistes Marc Sanchis (Trombó) i Francisco Boira (Saxo) en "Children of Sanchez" i la de Rubén Gascó (trompeta) en "A Tribute to Harry James".

Pel que fa a Armando, es pot destacar el gag en què em manejava a la banda amb un comandament a distància o la interpretació un tant caòtica i "desafortunada" del Bolero de Ravel.

La Banda de Cabanes ha aconseguit tornar a sorprendre amb un concert únic, cosa que ja va succeir l'any passat i que en esta ocasió han aconseguit superar acompanyats d'Armando Bonet. La de Cabanes s'ha consolidat ja com una de les bandes més innovadores de la província i de la Comunitat Valenciana gràcies a concerts com este.

Imatges: 
Postres de music
Postres de music
Site developed with Drupal