Formulari de cerca

Preparativos Feria
Preparativos Feria
Dilluns, Octubre 5, 2015 - 08:45
Avancen els preparatius de la 508 edició de la "Fira de Sant Andreu"
Es tracta d'un dels esdeveniments més importants que celebra cada any Cabanes, mostra del ric patrimoni històric i cultural del municipi.

L'Ajuntament de Cabanes ja coordina la 508 edició de la Fira de Sant Andreu, que tindrà lloc els dies 27, 28 i 29 de novembre en esta localitat de la Plana Alta.

 

Es tracta d'un dels esdeveniments més importants que celebra cada any Cabanes, mostra del ric patrimoni històric i cultural del municipi. Este mercat tradicional va començar en 1507, amb el privilegi real concedit per senyora Germànica de Foix, segona esposa de Ferran el Catòlic, d'ací que siga una de les fires més antigues de la Comunitat Valenciana i fóra declarada Festa d'Interés Turístic Provincial l'any 2012.

 

Es preveu una assistència de més de 10.000 persones durant tot el cap de setmana, que visitaran els 4500m2 de fira, amb més de 300 parcel·les amb material agrícola, animals… i amb 160 expositors d'alimentació, abaloris, artesania o roba. Per això, el consistori ja s'afanya en els preparatius. L'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, i el Regidor de Festes, Antonio Ruíz, van mantindre una reunió amb l'organització per a treballar en la distribució d'espais. En paraules de la primera edil, “no és fàcil planificar una fira de tan gran envergadura, ja que cal tindre en compte diferent aspectes com són la seua promoció, la disposició de les casetes en el carrer la Fira i adjacents o les necessitats de seguretat, que cada any varien; per eixa raó treballem amb tanta antelació i previsió”.

 

D'altra banda, Borrás va assenyalar que “tot transcorre a bon ritme i, gràcies a la implicació de tots, la Fira de Sant Andreu tornarà a ser un èxit”.

Site developed with Drupal