Formulari de cerca

Amazing City Cabanes
Amazing City Cabanes
Dimecres, Juliol 13, 2016 - 09:30
Amazing City presenta a Cabanes la versió 2.0 de l'aplicació amb una activitat inmersiva en 360é
L'acte tindrà lloc este divendres entre les 19:00h i les 22:00h en el passeig Marítim de la platja Torre La Sal de Cabanes

Amazing City llança la versió 2.0 de la seua aplicació per a les plataformes Android i IOS de manera gratuïta, encara que els usuaris d'Apple hauran d'esperar per a disfrutar de tots els nous continguts. El divendres entre les 19:00h i les 22:00h en el Passeig Marítim de la platja Torre La Sal de Cabanes es presentarà la nova versió amb una activitat totalment innovadora que tindrà els vídeos 360é com a protagonista.

 

Esta app, que al novembre del 2014 es va convertir en la primera aplicació de gamificació turística desenrotllada a Espanya, ha sigut realitzada per l'empresa Inoibérica, companyia de base tecnològica ubicada en el parc científic de la Universitat Jaume I (Espaitec). Tant la seua primera versió com la nova, que ara es llança, està desenrotllada íntegrament amb tecnologia espanyola i convertix l'experiència turística en un joc interactiu a través dels dispositius mòbils.

 

Els usuaris descobriran els municipis entre els que es troba Cabanes com si d'una yincana es tractara, atés que hauran d'anar superant proves que versaran sobre moments importants de la història dels diferents monuments de la localitat i que permeten no sols interactuar amb estos edificis, sinó també conéixer el passat de la localitat d'una manera totalment distinta com succeïx amb Cabanes. Les proves, a més d'emprar tecnologies diferents, compten amb distintes temàtiques com a història o cultura, naturalesa i, inclús, gastronomia. L'aplicació manté l'essència del joc i això implica la presència de comodins, que oferixen als usuaris pistes en cas de tindre algun dubte sobre la resposta correcta. Davall este plantejament, els usuaris per cada prova superada reben punts que posteriorment poden canviar si han guanyat algun premi en establiments locals.

 

En la versió 2.0 els usuaris disfrutaran de noves tecnologies que s'han incorporat per a oferir un valor afegit i que l'experiència turística siga més satisfactòria si és possible, i entre les que destaca la tecnologia 360é. Esta tecnologia, que ha sigut reconeguda com el futur del vídeo, permet visionar les localitats turístiques de Castelló com si estigueres realment allí i poder utilitzar-se amb ulleres de realitat augmentada donant una sensació inmersiva molt impactant.

 

Així mateix, es potencia la tècnica de realitat augmentada, que tant de furor va causar entre els usuaris de la primera versió. Es mantenen, d'altra banda, els vídeos, les preguntes tipus quiz, la busca d'imatges i els codis QR. Tot açò es combina amb una nova narrativa que ha preparat Amazing City i que té com a protagonista al Mag Yunke. La missió dels usuaris en esta renovada versió serà trobar la baralla màgica que el Mag Burlaner li ha robat a l'il·lusionista de la Vilavella. Amazing City torna a reinventar el turisme i a demostrar que la ciutat pot ser l'escenari per a una autèntica aventura.

 

Finalment, entre les novetats de la nova versió destaca la possibilitat de jugar des de casa, que es combina amb el joc en el lloc turístic. Això permet realitzar una promoció dels espais emblemàtics per al turista abans, durant i després de la seua visita.

Site developed with Drupal