Formulari de cerca

Visita al Parque Natural del Prat Cabanes Torreblanca
Visita al Parque Natural del Prat Cabanes Torreblanca
Dijous, Febrer 5, 2015 - 08:30
Els alumnes de l'IES Alfons XIII van visitar el Parc Natural del Prat de Cabanes Torreblanca
Els jóvens van realitzar diferents tallers educatius i dinàmics enfocades a l'adquisició de valors ecològics

Dimarts passat 3 de febrer, els alumnes de l'IES Alfons XIII de Cabanes van visitar el parc Natural del Prat, coincidint amb la celebració del Dia Mundial dels Aiguamolls.

En este espai protegit, que ha sigut triat parc natural del mes per la Conselleria de Medi Ambient, es van reunir els estudiants junt amb altres companys de Torreblanca. Allí van participar en les activitats organitzades per a posar en valor un entorn natural únic.

Davall el lema "Aiguamolls per al nostre futur", els jóvens van realitzar diferents tallers educatius i dinàmiques enfocades a l'adquisició de valors ecològics, a promoure el respecte per la naturalesa i a apreciar un lloc tan important per al seu municipi.

Els alumnes van estar acompanyats per l'alcaldessa de Cabanes, Estrella Borrás, la qual va destacar la importància de l'activitat. "L'adopció d'actituds davant del mig que ens rodeja depén d'allò que se'ns inculca des de jóvens", va afegir Borrás.

El Prat de Cabanes-Torreblanca: situat en la franja costanera dels termes municipals de Cabanes i Torreblanca, constituïx un dels aiguamolls més important de la Comunitat.

És la principal zona humida de la província de Castelló i les seues especials característiques paisatgístiques, geològiques i ecològiques li conferixen un gran valor en el context del patrimoni natural valencià.

Site developed with Drupal