Formulari de cerca

Cabanes
Cabanes
Dilluns, Setembre 15, 2014 - 09:15
Agost tanca amb un 90% d'ocupació a Cabanes
Els càmpings de la Ribera i l'hotel de Cabanes tanquen agost amb un 90 per cent d'ocupació

Els càmpings de la Ribera i l'hotel La Cava de Cabanes han tancat la temporada del mes d'agost amb una ocupació mitjana vinent al 90 per cent, segons les dades facilitades pels empresaris turístics del terme municipal.

La tendència s'ha registrat a més en algunes de les cases rurals de Cabanes, com és el cas de Casa Rosa, amb una ocupació pròxima al cent per cent.

Des dels càmpings han assegurat que el servici prestat en les platges este estiu ha sigut determinant entre els turistes a l'hora de manifestar la seua intenció de tornar a la platja de Torre La Sal en pròximes ocasions. L'Ajuntament ha contractat enguany els servicis d'unes quantes empreses locals a fi de millorar neteja de vials i platja i solars adjacents a zones d'urbanitzacions, quelcom que han valorat els empresaris turístics.

Els indicadors que es manegen a més en el sector de l'hostaleria apunten també a una millor tendència este estiu respecte al de 2013. Des de l'hotel La Cava han apuntat que s'han millorat els índexs d'ocupació respecte a fa un any entorn del 15%, mentres que restaurants i cafeteries de Cabanes asseguren que a l'agost s'ha incrementat el nivell d'ingressos respecte a fa un any.

Site developed with Drupal