Formulari de cerca

Navidad 2014
Navidad 2014
Dijous, Desembre 18, 2014 - 08:45
Activitats nadalenques per a tots els públics
Cabanes programa un cicle d'activitats nadalenques per a tots els públics

L'Ajuntament de Cabanes ha programat un cicle d'activitats nadalenques per a tots els públics encaminat a amenitzar els dies festius fins a final d'any tant en el municipi com en el nucli de la Ribera.

 

El programa va començar dissabte passat 13 de desembre amb l'organització en el saló polifuncional de la Ribera dels tallers d'articles nadalencs a càrrec de l'Associació de  Mestresses de Casa de la Ribera. 

 

Este divendres dia 19 està previst en el saló polifuncional de La Venta una xarrada sobre la història del jaciment de Torre La Sal a càrrec de l'arqueòleg de la Diputació Asunción Fernández i Enric Flors, este últim de l'empresa Arx encarregada de les investigacions sobre tota la zona de Torre La Sal, davall el títol 'Una Ciutat Ibera oculta  en Torre La Sal'. La xarrada es realitzarà a les set i mitja de la vesprada en la Ribera i a les 12,00 en el Casal Jove de Cabanes. Ambdós estan organitzades per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Cabanes. 

 

El dia 21 la Banda de Música Santa Cecília de Cabanes serà protagonista amb el tradicional concert nadalenc a les set de la vesprada en el Saló de Cristall.

 

El carter reial també serà una altra de les activitats programades. Arribarà a Cabanes el dia 28 entre les onze i les dos del migdia mentres que en la la Ribera està prevista la seua visita el dia 27 entre les cinc i les set de la vesprada.  En esta ocasió s'ha contractat l'activitat a una empresa local, La Maleta de Paula, seguint amb la política de foment d'ocupació i ajuda als emprenedors locals. 

 

Les misses i activitats de la parròquia seran també part de la programació durant els dies festius nadalencs. 

 

El teatre serà protagonista el dia 3 a les quatre i mitja de la vesprada en la Carpa de Festes de Cabanes a càrrec del grup local 'A Tabalades' i per descomptat, els més menuts tindran un paper principal en les Cavalcades de Reis el dia 5 de gener a les sis i mitja de la vesprada.

Imatges: 
Programación navideña 2014
Site developed with Drupal